FONTOS!
Kérjük, hogy az alábbiakat figyelmesen olvasd el!
Tudtad, hogy...
...2009. februárjában több mint 800.000 egyedi látogató volt kíváncsi a Hasznosoldalak új logójára?


Segítség a kitöltéshez:

Keresztnév, e-mail cím:
A kapcsolattartáshoz szükséges Keresztnév és e-mail cím mezők kitöltése értelemszerű.

Weblapod neve:
...talán megegyezik a Domain neveddel!
Példa: Hasznosoldalak

Oldalad leírása (első sor):
Weblapod bemutatásának első sora.
Példa: Keresned sem kell...

Oldalad leírása (második sor):
Weblapod bemutatásának második sora.
Példa: Magyarország egérkímélő kezdőlapján!

Hivatkozás:
Weblapod hivatkozása
Példa: hasznosoldalak.com

Kereső szavak:
Mielőtt regisztrálnál, kérjük, hogy az érintett betűkre kattintva ellenőrizd le, hogy az általad kiválasztott kereső szavak megfelelőek-e, vagy sem!

Weblapod kereső szavai közül egyet kiválasztunk és azt, az adott kezdőbetű alatt (adatlapodra mutató hivatkozással) megjelentetjük.

A kereső szavak megváltoztatásának jogát fenntartjuk!
Példa:
1.) Hasznos
2.) Kezdőlap
3.) Egérkímélő

Ezt a kódot kell majd beilleszteni oldaladra:
E-mail címedre is megküldjük.


Az alábbi inputboxból másold ki az egyik kódot:
1.kép:
Ez lesz az eredménye az oldaladon:
Keresned sem kell!

2.kép:
Ez lesz az eredménye az oldaladon:
Keresned sem kell!  

(ha nemtetszik a kép szine akkor töltsd fel a saját oldaladra és nyugodtan átszinezheted egy képszerkesztővel)


LINKAJÁNLÁS


100 ezrek várják, hogy megjelenj Magyarország egérkímélő kezdőlapján!

Foglald le a legjobb kereső szavakat...

Bizonyára észrevetted, hogy az elmúlt hetekben a Hasznosoldalak jelentősen átalakult! Magasabb sebesség fokozatba kapcsolva, több új szolgáltatással is jelentkezünk:

Az oldal tetején lévő betűkre kattintva, kezdőbetűk szerint rendezve Katalógusunkba juthatsz, ahol a partnereink weblapjait találod!

Bármely betűre kattintva bal oldalon egy Kulcsszavas keresőt láthatsz...
A Kulcsszavas keresőben az új partnereinknek a regisztráció során megadott legfontosabb kulcsszavai jelennek meg. Azaz minden egyes kulcsszó, az adott szót beregisztráló weblap adatlapjára mutat!

Régi partnereink közvetlenül a katalógusból kapják a linket, nekik nincs adatlapjuk. Ehhez frissíteniük kell a regisztráláskor megadott információkat.

A Katalógusban és a Keresőben történő megjelenés feltételei változatlanok!

Egyszerűen csak regisztrálnod kell a weblapod! Regisztrációt követően, e-mailben elküldjük a Hasznosoldalak logójának beillesztendő kódját, vagy kimásolhatod ennek a lapnak a bal alsó részéből, melyet weblapod általad kiválasztott oldalán kell elhelyezned amennyiben teljesértékű hivatkozást akarsz az oldaladra a weblapod adatlapjáról. Egy honlapot csak egyszer regisztrálhatsz.

A logó eltávolítása esetén, az érintett weblap adatlapján a teljesértékű linket 48 órán belül figyelmeztetés nélkül átírjuk, ekkor lényegében már csak látogatókra számíthatsz az oldalunkról! (Ezen weblapok csökkentett értékű hivatkozást kapnak!)

Ha a tartalmi feltételeinknek megfelelő az oldal (pornó, warez szerencsejáték elutasításra kerül), és a Hasznosoldalak logója is kikerült az általad megadott lapra, akkor aktiváljuk.

Mivel az oldalak adatlapjain történő teljesértékű linkek megjelenésének feltétele, a Hasznosoldalak logójának kihelyezése, így rendszerünk havonta több alkalommal ellenőrzi a logónk kintlétét, a regisztráció során megadott weblapodon.

A regisztráció kizárólag a katalógusban és a keresőben történő megjelenést teszi lehetővé, közvetlen linket az adatlapról adunk, azaz nem vonatkozik a Hasznosoldalak főoldalára! A főoldalon nem jelenítünk meg további linkeket!

Amennyiben a feltételeket elfogadva szívesen megjelennél Magyarország dinamikusan fejlődő kezdőlapján: a Hasznosoldalakon, úgy nincs más hátra:


REGISZTRÁLD BE A WEBLAPOD!

Kereszt neved:
Maximum 50 karakter
E-mail címed:
Maximum 100 karakter
Weblapod neve:
Maximum 150 karakter
Oldalad leírása (első sor):
Maximum 150 karakter
Oldalad leírása (második sor):
Maximum 150 karakter
Hivatkozás (valami.hu):
A http://www. tagot NEM kell megadnod!
A HASZNOS logót ide teszem:
(pl: valami.hu/partner)
A http://www. tagot NEM kell megadnod!

Weblapod legfontosabb kereső szavai:
( Ha az első sorban több keresőszót küldesz be, nem biztos hogy a találati listákban meg fogsz azoknál jelenni. Ajánlatos minél több keresőszó használata a további sorokban, szóközzel elválaszva )

1. Kereső szó:
Maximum 50 karakter
2. Kereső szó:
Maximum 50 karakter
3. Kereső szó:
Maximum 50 karakter
Ismertetőd:
Minimum 150 karakter

 


Hófehérkének ennyi törpéje van:

Mielőtt a REGISZTRÁLÁS-ra kattintanál,
kérlek, ellenőrizd le a beirt adatok helyeségét!


Regisztrálás után ne felejtsd el beilleszteni oldaladba a hasznosoldalak logóját, ennek meglétét folyamatosan ellenőrizzük

FIGYELEM!
A keresők számára igen értékes TELJESÉRTÉKŰ hivatkozások miatt, a Hasznosoldalakon valamennyi hivatkozás manuálisan kerül feltöltésre! Ezért a feltöltések eltolódhatnak! Megértésed, és türelmed köszönjük!

A hasznosoldalak immáron évek óta áll a megelégedett látogatóink szolgálatában. Az egérkímélő kezdőlap tartalma a visszajelzések alapján lett összeállítva, úgy, hogy egyidőben elégítse ki a legszélesebb igényeket. Ingatlan, tanfolyam, utazás, tudakozó, chat, fórum, szerencse, társkereső, katalógus, időjárás jelentés és még sok más hasznosoldalak kategóriában válogattuk össze a világháló legjobb linkjeit. A 'linkajánló' -ban bárki beküldheti az általa igényesnek tartott és gyakran keresett oldalait, amit látogatóink, később bármikor könnyedén elérhetnek.
A gyors tájékozódás érdekében katt ide : kezdőlap beállítása